Advies van gespecialiseerd personeel
Snelle levering
Gemakkelijk retourneren
Koop op rekening

Nieuw hier? Bespaar 22%! Met de code "NEU22” op alle producten.

Nieuw hier? Bespaar 22%! Met de code "NEU22” op alle producten.

Leibanden en halsbanden

Een praktische lijn en een goede halsband zijn constante metgezellen voor jou en je trouwe viervoeter. Je wisselt elke dag naar believen en hebt een heel assortiment in de kast liggen? Of vertrouw je op je favoriete set? Een ding is zeker: Het is belangrijk om de juiste halsband en lijn te kiezen! 

LeinenHalsbaender Kategoriebild
Artikel  1 - 18 van 18

Artikel  1 - 18 van 18

Om erop uit te trekken: halsbanden en lijnen

Een goede halsband en een praktische lijn behoren tot de basisuitrusting van elk mens-hond team. Of het nu onderweg is of thuis, ze vergezellen elkaar voortdurend.

Menig hondenbezitter heeft een hele kast vol halsbanden en lijnen, die passen bij de kleur van de vacht en gecombineerd kunnen worden met de meest uiteenlopende mensen-outfits. Anderen daarentegen zweren dag in dag uit bij dezelfde set die zijn waarde in veel verschillende situaties heeft bewezen.

Het maakt niet uit welk type hondenbezitter je bent: lijn en halsband heb je altijd bij de hand. Er geldt immers op veel plaatsen een aanlijnplicht en een ding is zeker: Fikkie zelf betaalt de door de gemeente opgelegde boete niet uit eigen zak.

En wat gemeentelijke regelingen betreft: de halsband is uitstekend geschikt om een hondenpenning aan te bevestigen. Als je hond er dus ooit eens op eigen houtje vandoor gaat – misschien om het loopse teefje van de buren te laten zien wat voor stoere kerel hij is – weet iedereen dat deze zwerver een belastingbetaler is! Om duidelijk te maken waar de smoorverliefde macho thuishoort, kun je bovendien nog een kleine hanger met je contactgegevens aan zijn halsband bevestigen.

Stel nu bij Knuffelwuff je eigen, bij jullie passende halsband-lijn set samen zodat jullie in elkaars gezelschap de wereld kunnen gaan ontdekken!

Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren