Advies van gespecialiseerd personeel
Snelle levering
Gemakkelijk retourneren
Koop op rekening

Reizen en transport

We gaan samen met onze harige vriendjes tot het einde van de wereld, zeggen ze.  Maar bepaalde afstanden kunnen natuurlijk alleen worden afgelegd met vervoermiddelen zoals auto's, treinen of vliegtuigen. Zorg ervoor dat je viervoeter altijd veilig en comfortabel reist.  

Reise&Transport

Artikel  1 - 16 van 16

Samen de wereld rond.

Een hond geeft je onvoorwaardelijke vertrouwen, eerlijke, oprechte liefde en heel veel momenten die je samen deelt in hun tijd op deze wereld. Er zijn dagen waar je, je handen in het haar hebt - op andere dagen lach je tranen om je trouwe viervoeter. Je hond is in ieder geval één ding: een altijd een zeer trouwe vriend in je leven.

Maar niet elke route kan te voet worden afgelegd. Of het nu gaat om vakantie, verhuizen, een/of een bezoek aan de dierenarts of gewoon een uitstapje naar de stad - voor langere afstanden moeten we vaak gebruik maken van vervoermiddelen zoals auto's, treinen of zelfs vliegtuigen om van A naar B te komen.

Welk vervoermiddel u ook gebruikt - het is van groot belang dat uw hond comfortabel reist en ten alle tijde voldoende veilig is, zodat hem niets overkomt, ook niet in noodgevallen.

Daarom bieden wij u verschillende producten aan, voor uw gezamenlijke reizen. Onze selectie van hoogwaardige transportboxen met een comfortabel ligvlak, en uitgekiende veiligheidssloten, gordelsystemen, etc. stellt u in staat uw hond altijd comfortabel en veilig mee te nemen.