Knuffelwuff zachte verstelbare echt lederen hondenriem Arcadia
Maat
Kleur
vanaf 15,95 €

Eindprijs*, Plus Verzending

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Strak, elegant en duurzaam, door deze eigenschappen valt de hondenhalsband Arcadia op.

Een halsband heeft echter niet alleen een optische functie. Hij moet vooral veilig zijn en je beste vriend beschermen tegen gevaar. Een hond die nog niet honderd percent gehoorzaamt, moet altijd aan een halsband met riem of in een harnas geleid worden. Als de halsband loskomt in een situatie waarin de hond plots wil reageren op iets, kunnen er ernstige ongevallen gebeuren.

De hondenhalsband Arcadia beschikt over mooi verchroomde, breukvaste metalen onderdelen van de hoogste kwaliteit. Zo is gegarandeerd dat je hond te allen tijde optimaal beveiligd is.

De bovenkant is bijzonder stevig, omdat hij uit gripvast zacht buffelleer gemaakt is. Het aangename draagcomfort, dat je hond met de hondenhalsband Arcadia zal ervaren, is te danken aan het zachte rundsleder, dat aan de onderkant gebruikt is. Ook wordt het vel van de hond optimaal beschermd door het aangenaam zachte materiaal.

De witte siernaad geeft de halsband een heel bijzonder uitzicht, zodat hij zeker ook perfect geschikt is als zondagse halsband.

Bij de ontwikkeling en productie van onze Knuffelwuff-producten hechten we bijzondere waarde aan de gezondheid van onze honden. Onze halsbanden zijn aan de onderkant gevoerd en kunnen daarom niet alleen goed vastgehouden worden, maar sluiten zich ook zacht en veilig om de hals van de hond.

Ben je veeleisend, stel je degelijk handwerk op prijs en heb je thuis een actieve hond die gewoon plezier aan het leven heeft? Dan is de hondenhalsband Arcadia voor jou en je viervoeter precies de juiste keuze!
Chart

Om de juiste maat voor uw hond te bepalen,
meet u eenvoudig de halsomvang zoals in de afbeelding te zien is.
Leg de meetband losjes om de hals. Kies vervolgens de geschikte maat. 

Halsomvang 21 - 25cm 24 - 30cm 29 - 36cm 34 - 41cm 40 - 47cm 45 - 52cm 51 - 59cm
Halsbreedte 1,8cm 1,8cm 2,0cm 2,8cm 3,5cm 3,5cm 3,5cm

Materiaalaterial: 
  • Echt leer
  • Met de hand genaaid
Bijzonderheden:
  • Zacht voor de vacht
  • Zachte voering
  • Gespbescherming
  • Passende hondenriem van Knuffelwuff apart verkrijgbaar

 

 

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Juli

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN