Knuffelwuff Hondenmat Maui van velours met 9cm schuim
Kleur
Maat
vanaf 63,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Is je viervoetige vriend al de trotse eigenaar van een hondenbed? Dat is natuurlijk mooi. Maar soms heb je daarnaast ook een goed transporteerbaar ligkussen nodig dat je overal kunt meenemen. In de koffer, op bezoek bij vrienden, in het vakantiehuis of ook op het werk. Je hond wil zeker altijd graag in je buurt zijn, maar vooral in een vreemde en niet vertrouwde omgeving heeft hij nood aan een toevluchtsoord waar hij wanneer nodig wat rust kan vinden. Op onze 9 cm dikke hondenmat Maui uit schuimstof zal je hond zich bijna zo goed voelen als in zijn hondenbed dat thuis op hem wacht.

De 9 cm dikke schuimstofkern van de hondenmat creëert een comfortabele ligpositie, is heel vormstabiel en beschermt natuurlijk ook tegen vloerkoude. De overtrek uit aangenaam zachte fluweelmicrovezelstof omhult de schuimstofmat volledig en zorgt voor een knuffelige sfeer. Microfluweel is een bestendig en gemakkelijk te onderhouden textielweefsel met een licht glanzend uitzicht. Het materiaal is ademend en helpt vocht weg te leiden van het lichaam. Bovendien kan de mat gemakkelijk gereinigd worden en kan hij indien nodig via de ritssluiting verwijderd worden en op dertig graden in de machine gewassen worden. Indien nodig kun je reserveovertrekken in verschillende kleuren bijbestellen.

Voor onze hondenmat Maui worden zoals bij alle andere producten van het merk Knuffelwuff alleen hoogwaardige materialen gebruikt.

Onze Knuffelwuff-hondenmat Maui uit 9 cm schuimstof is met zijn grootte van 110 x 65 cm ook heel goed geschikt voor grotere honden. Onze trouwe metgezellen hoeven dus ook buiten de woning en hun vertrouwde omgeving niet af te zien van een comfortabele en knuffelig zachte slaap- en rustplek.
Cargo

CargoWeken 1 tot 30 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN