WOW-AANBIEDINGEN

Ben je op zoek naar hoogwaardige producten voor je hond, maar word je daarbij overrompeld door het reusachtige aanbod en de soms waanzinnige prijzen? Neem een moment de tijd en kijk eens rond bij Knuffelwuff. We zijn een team van dierenliefhebbers dat ernaar streeft de relatie tussen mens en dier optimaal te ondersteunen.

Zo vind je bij ons hoogwaardige halsbanden, lijnen en harnassen voor je beste maatje, zodat jullie op jullie wandelingen goed beveiligd zijn en er ook nog adembenemend goed uitzien. Of zoek je leuke en stevige speeltjes om jouw Fifi bij het ravotten te kunnen uitdagen? Knuffelwuff heeft ook dat in voorraad voor jullie! Vooral ons groot aanbod aan hondenbedden zal je overtuigen. Het blijft gelijk voor welke soort hond je een geschikte ligplaats zoekt, bij Knuffelwuff zit er voor elk nog zo speciaal hondje het passende bed bij. Kom maar kijken en overtuig jezelf.

Zo is de hond perfect uitgerust. Maar wat heeft men aan een leuke halsband, als het baasje bij regen weigert het huis te verlaten? Ook hier kan Knuffelwuff helpen. Met onze weerbestendige outdoorkleding kunnen koude, regen en wind je niet meer deren.


Cargo

CargoWeken 1 tot 30 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN