Knuffelwuff zachte echt lederen hondenhalsband Sheridan
Maat
vanaf 27,65 €

Eindprijs*, Gratis levering

Op dit moment niet beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Men hoort vaak dat baasje en hond op een bepaalde wijze op elkaar lijken. Op het gebied van het karakter of zelfs van uiterlijk. In elk geval is het zo dat we van tijd tot tijd graag een hondenhalsband kiezen die past op de eigen outfit.

De stoere en pure kracht uitstralende halsband Sheridan is daarvoor perfect geschikt. Studs en andere hoogtepunten ronden de stoere look van het baasje uitstekend af. De handgemaakte halsband ziet er echter niet alleen goed uit, hij voldoet zeker volledig aan de behoeften van je hond.

De bovenkant, uit zacht buffelleer, is dankzij zijn belastbaarheid bestand tegen de wilde kunstjes van je hond, terwijl de onderkant uit runderleer ervoor zorgt dat de halsband Sheridan goed om de hals van je lieveling aansluit zonder over het vel te schuren. Zo kan je hond volledig zorgeloos door de natuur razen of samen met jou voor de beste look van de avond zorgen.

De halsband Sheridan is echter niet alleen bijzonder mooi om te zien en dankzij zijn hoogwaardige materialen aangenaam om te dragen, maar deze halsband is bovendien ook uiterst veilig. Dankzij de verchroomde, breukvaste metalen delen hoef je je geen zorgen te maken om alleen met de lijn en halsband over te blijven, terwijl je hond geniet van zijn nieuw gewonnen vrijheid om een konijn achterna te zitten.

Al deze eigenschappen samen maken van deze halsband een echt premiumproduct. En het beste: je krijgt de halsband Sheridan voor een absoluut eerlijke prijs!

Al onze halsbanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Maar hoe vind ik de juiste maat voor mijn hond? Heel eenvoudig: Meet de hals van je hond en tel er vijf centimeter bij. Met deze halsbandlengte zal je viervoeter zich absoluut goed voelen.
Chart

Om de juiste maat voor uw hond te bepalen,
meet u eenvoudig de halsomvang zoals in de afbeelding te zien is.
Leg de meetband losjes om de hals. Kies vervolgens de geschikte maat. 

Halsomvang 28 - 36cm 36 - 45cm 46 - 56cm 55 - 65cm 65 - 75cm
Halsbreedte 3,3cm 3,4cm 3,4cm 3,4cm 4,0cm

Materiaalaterial: 
  • Echt leer
  • Met de hand genaaid
Bijzonderheden:
  • Zacht voor de vacht
  • Zachte voering
  • Gespbescherming
  • Passende hondenriem van Knuffelwuff apart verkrijgbaar

 

 

Contactgegevens

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Oktober

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN