Knuffelwuff zachte echt lederen hondenhalsband Glendale zwart 38-45cm, 4cm
Maat
Kleur
24,95 €

Eindprijs*, Plus Verzending

Direct beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 Werkdagen

Produktdetails anzeigen
Ben je zo’n veeleisend iemand die degelijk handwerk apprecieert en word je begeleid door een actieve hond die plezier aan het leven heeft? Dan is de hondenhalsband Glendale de juiste keuze voor jou en je beste vriend. Hij is strak, elegant en gaat bijzonder lang mee. Zo kun je je met je hond op nieuwe avonturen begeven.

De halsband Glendale is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren zodat er voor bijna elke hond een passend exemplaar is. Het bovenste materiaal bestaat uit bijzonder bestendig en gripvast zacht buffelleer. Buffelleer wordt wegens zijn stevigheid en lange levensduur sinds vele jaren gebruikt voor de meest verschillende oppervlakken.

Aan de onderkant van de halsband is met zorgvuldig handwerk zacht runderleer ingenaaid. Runderleer is bijzonder stabiel en dik. De mix van deze beide materialen zorgt ervoor dat je hond profiteert van een buitengewoon goed draagcomfort en wordt bovendien ook nog zijn vel beschermd. Het regelmatig dragen van minderwaardige halsbanden kan het vel broos maken of de huid zelfs afschuren.

Voor een uitstekende veiligheid zorgen de metalen onderdelen van deze halsband. Deze zijn van de hoogste, breukvaste kwaliteit en mooi verchroomd.

Al onze halsbanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Maar hoe vind ik de juiste maat voor mijn hond? Heel eenvoudig: Meet de hals van je hond en tel er vijf centimeter bij. Met deze halsbandlengte zal je viervoeter zich absoluut goed voelen.
Chart

Om de juiste maat voor uw hond te bepalen,
meet u eenvoudig de halsomvang zoals in de afbeelding te zien is.
Leg de meetband losjes om de hals. Kies vervolgens de geschikte maat. 

Halsomvang 33 - 40cm 38 - 45cm 43 - 50cm 48 - 55cm 53 - 60cm
Halsbreedte 4,0cm 4,0cm 4,0cm 4,0cm 4,0cm

Materiaalaterial: 
  • Echt leer
  • Met de hand genaaid
Bijzonderheden:
  • Zacht voor de vacht
  • Zachte voering
  • Gespbescherming
  • Passende hondenriem van Knuffelwuff apart verkrijgbaar

 

 

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Juli

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN