Knuffelwuff universele hondenmat Fim Exclusief
Kleur
Maat
vanaf 26,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Op dit moment niet beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Ken je onze universele hondenmat Fim al? Nee? Dan wordt het hoog tijd!

Laten we eerlijk zijn: in huis, in de auto, op het terras of in de auto, niemand ligt graag op een harde ondergrond. Breek je hoofd niet verder over een comfortabele ligplek voor je lieveling en kies voor de universele hondenmat Fim Exclusive van Knuffelwuff.

Met deze hondenmat heb je de ideale begeleider voor elke dag gevonden. Waar je de hondenmat ook gebruikt, door het onmiskenbare design herkent iedereen onmiddellijk waar de plek van je viervoeter is. Vooral in de auto of in de transportbox zorgt hij er niet alleen voor dat je hond zich steeds goed voelt, hij vermindert ook het probleem van hondenharen op de autostoelen. Ook voor thuis is hij superpraktisch.

Deze bestendige en bijzonder vormstabiele hondenmat is niet alleen gemakkelijk te reinigen, maar door de aangename kunstleren overtrek en het zacht gestikte fluweel aan de binnenkant van de mat ook nog supercomfortabel. De vulling bestaat uit een antiallergische schuimstofplaat. De onderkant is vuilbestendig en waterafstotend. Zo kan je lieveling zich goed voelen en ontspannen - net zoals jij.

Voor de hondenmat Fim Exclusive worden zoals bij alle andere producten van het merk Knuffelwuff alleen hoogwaardige materialen gebruikt. Dat garandeert een lange levensduur. Dit product werd volgende de Duitse kwaliteitsnormen ontwikkeld en vervaardigd in de EU.

De mat is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Teckel of sint-bernard, elke hond vindt hier zijn nieuwe, comfortabele lievelingsplek. Nog een voordeel van hondenmatten: ze laten zich moeiteloos oprollen en goed opbergen. Het bijzondere aan de hondenmat Fim Exclusive: hij past perfect bij je stijl. Je hebt de keuze tussen beige-bruin, bruin-wit of grijs-zwart. Bestel nu de kleur van je keuze!
Chart

Maat S-M XL XXL
Buitenmaat (LxBxH) 82 x 55 x 2cm 100 x 72 x 2,5cm 112 x 83 x 2,5cm
first second third
Contactgegevens

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 30 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN