Knuffelwuff orthopedische hondengrot Jaimie met stabiel dak
Maat
Kleur
vanaf 150,95 €

Eindprijs*, Gratis levering

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Ligt je hond vaak onder tafel of andere meubelen? Dat komt niet alleen omdat hij uit is op eten dat van tafel valt.

Hun voorvaderen hebben het al voorgedaan: wolven slapen ter bescherming tegen vijanden en koude in holen. Ook honden voelen zich goed in grotachtige omgevingen, omdat dit hun behoefte aan bescherming en geborgenheid bevredigt. Een holbed helpt het natuurlijk slaapinstinct van je huisdier te bevorderen.

Maar dat alleen volstaat niet voor een premiumligplaats. Er is evenzeer een zachte ondergrond nodig om comfortabel op te liggen en knuffelige wanden om tegen te liggen. Het orthopedische holbed Jamie verenigt al deze criteria tot een weldaad voor jouw hond.
               
Het orthopedische ligvlak past zich daarbij uitstekend aan de lichaamsbouw van je hond aan en spaart zo zijn gewrichten, wat ernstige gewrichtsproblemen kan voorkomen. Heeft jouw hond al last aan zijn gewrichten? Dan is het orthopedische holbed Jamie perfect voor jouw beste vriend. Ziektes zoals heup- en elleboogdysplasie zijn heel pijnlijk voor honden. Het orthopedische holbed Jaimie ontlast de pijnlijke gewrichten van je hond en matigt zo zijn pijn.

Als je viervoeter nogal wild van aard is, waarvan af en toe eens een meubelstuk het slachtoffer wordt, dan mag je op beide oren slapen: het in Duitsland ontwikkelde en in de EU vervaardigde orthopedische holbed Jaimie is dankzij de robuuste en hoogwaardige geweven overtrek ook tegen deze invloeden van buitenaf bestand. Bij sterkere verontreinigingen kun je de overtrekken heel gemakkelijk verwijderen en ze op dertig graden wassen in de wasmachine, terwijl je tijd doorbrengt met je hond.

Je hond zal dol zijn op het orthopedische holbed Jaimie!

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Juli

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN