Knuffelwuff orthopedisch hondenbed van velours met handgeweven uiterlijk Yukon
Kleur
Maat
vanaf 114,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
In ons Yukon hondenbed vindt je trouwe vriend niet alleen een comfortabel toevluchtsoord voor de dringend noodzakelijke rustfasen, dit hondenbed biedt ook een orthopedisch ligvlak. De stabiele schuimkern zorgt ervoor dat de wervelkolom van je trouwe viervoeter zich altijd in een anatomisch correcte positie bevindt.

Vooral oude honden die al kampen met gewrichtsaandoeningen voelen zich in een orthopedisch hondenbed veilig. Zo een ligvlak heeft een bloedcirculatiebevorderend effect en biedt pijnverlichting.

Maar ook jonge, gezonde honden hebben baat bij zo een orthopedisch hondenbed! Het kan pijn verlichten, maar ook preventief worden ingezet tegen eventuele gewrichtsaandoeningen.

               
De 9 cm hoge zijranden rondom nodigen uit om lekker in weg te kruipen en tocht weg te houden. Ze bieden je hond ook bescherming en geborgenheid. Vanaf hier kan hij veilig en comfortabel alles zien wat er rondom hem gebeurt.

Het omhulsel van hoogwaardig velours is knuffelzacht. Uitermate praktisch bij het Yukon hondenbed: je kunt de binnenmat eraf halen! Dit maakt het veel gemakkelijker schoon te maken en ook te vervoeren. Want mocht je ooit met je harige vriendje op reis gaan en niet zonder het orthopedische hondenbed willen vertrekken, dan kan je het ligvlak eenvoudig in de kofferbak opbergen. Zo ligt je hond ook op vakantie zo goed als thuis.

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 30 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN