Knuffelwuff orthopedisch hondenbed van met laser doorstikt kunstleer Montego
Kleur
Maat
vanaf 132,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Afhankelijk van hun leeftijd hebben honden tot 22 uur slaap per dag nodig om te verwerken wat ze beleefd hebben en te rusten. De effecten van aanhoudend slaapgebrek zijn niet minder schadelijk voor de gezondheid van onze trouwe viervoeters dan voor ons welzijn.

Zorg er daarom voor dat je hond voldoende slaapt.

Je kunt hem hier ondersteunen door vaste gewoontes vast te leggen en hem een slaapplek te bieden die beschermd is en waar hij zich goed voelt.

               
Ons nieuwe Montego hondenbed is zo een slaapplek voor je beste vriend.

De 9 cm hoge zijwanden rondom zien er niet alleen goed uit. Ze bieden bovendien bescherming tegen invloeden van buitenaf, zoals tocht en nodigen uit om er lekker in weg te kruipen. Je hond kan zich hier echt thuis voelen.

Het Montego hondenbed heeft ook een orthopedisch traagschuimmatras. Het ligvlak zorgt onder andere voor drukontlasting, spierontspanning en een bevorderde doorbloeding. Veel oudere honden hebben vaak last van gewrichtsaandoeningen. Een orthopedisch ligvlak kan pijnverlichtend werken en doet daarom onze oude vrienden deugd. Maar ook jonge, gezonde honden hebben baat bij zo een orthopedisch hondenbed. Het heeft immers niet alleen een pijnverlichtende werking, maar werkt ook preventief dankzij het ligvlak dat zich aanpast aan het lichaam.

Bijkomende hoogtepunten van ons Montego hondenbed zijn enerzijds het oppervlak van met laser doorstikt kunstleer met een grove structuur, omdat het er onverslaanbaar goed uitziet, een absolute herkenningswaarde heeft en zeer gemakkelijk schoon te maken is met een vochtige doek, zelfs als het vuil is. Anderzijds heb je dankzij de uitneembare binnenmat de mogelijkheid om je hond ook op reis een orthopedisch ligvlak aan te bieden. Berg de binnenmat gewoon op in je kofferbak en je bent klaar om te gaan - je hond zal je dankbaar zijn!

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 30 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN