Knuffelwuff orthopedisch hondenbed van met laser doorstikt kunstleer Hampstead
Kleur
Maat
vanaf 114,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Elke dag is een groot avontuur voor onze honden. Ze moeten verschillende keren per dag belevenissen en indrukken verwerken. Hiervoor hebben honden rust en een plek nodig waar ze zich kunnen terugtrekken. Een plek waar ze met rust gelaten worden en die goed voor ze is.

Ons hondenbed Hampstead is zo een plek.

De 9 cm hoge zijranden bieden bescherming en geborgenheid tegen invloeden van buitenaf, zoals tocht. Hier kan je hond zich lekker in nestelen en van binnenuit alles bekijken wat er ‘daarbuiten’ gebeurt.

               
Daarnaast zorgt het orthopedische ligvlak ervoor dat je hond dankzij de steunpunten ontlast wordt van de typische drukpunten. Dit betekent dat je trouwe viervoeter zich altijd in een anatomisch correcte positie bevindt.

Vooral oude of zieke honden hebben baat bij een orthopedisch ligvlak, omdat dit pijnverlichtend werkt. Het heeft bovendien een bloedcirculatiebevorderend effect. Maar ook jonge en fitte honden die geen last hebben van een gewrichtsaandoening hebben baat bij zo een hondenbed. Een orthopedisch hondenbed als de Hampstead heeft immers een preventief karakter.

Met zijn oppervlak van met laser doorstikt kunstleer in combinatie met contrasterende naden is het Hampstead hondenbed ook een absolute blikvanger!

En vuil kan dit hondenbed ook niet schaden. Dankzij het kunstleren oppervlak is een vochtige doek voldoende en behoren vuile pootafdrukken tot het verleden.

Een ander voordeel is de uitneembare binnenmat. Ben je op reis en wil je niet dat je hond het zonder orthopedisch bed hoeft te stellen? Haal gewoon de binnenmat uit het hondenbed en berg deze op in de kofferbak van je auto. Zo heb je altijd je mobiele orthopedische hondenbed bij je!

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 30 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN