Knuffelwuff kunstleer hondenmat Puffin
Kleur
Maat
vanaf 57,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Op dit moment niet beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Ben je op zoek naar een gemakkelijke en strakke hondenmat die onopvallend in je omgeving omgaat. Wil je je hond ondanks de strakheid toch een comfortabele rustplek geven? Dan hebben we goed nieuws voor jou: zoek niet verder, want de Knuffelwuff-mat Puffin is precies het juiste product voor jou en je hond.

Deze hondenmat uit kunstleer is waterafstotend, robuust en daardoor snel en gemakkelijk te reinigen. Met andere woorden is deze hondenmat ook iets voor de echte wildebrassen onder de viervoeters. Toch weten we ook dat er achter elke harde schaal een zachte kern schuilt. Daarom hebben we het hondenbed Puffin, niet alleen bestendig en robuust vervaardigd, maar ook heel comfortabel en van boven tot onder overtrokken met knuffelig zacht kunstleer. Zoals bij al onze hondenbedden hebben we ook hier alleen hoogwaardige materialen gebruikt die, zoals het OEKO-TEX®-zegel aangeeft, getest zijn op de afwezigheid van schadelijke stoffen. Het hondenbed kan dus met een gerust geweten gebruikt worden.

De mat bestaat in verschillende maten, maar zelfs in de XXL-versie kan hij relatief eenvoudig en gemakkelijk getransporteerd worden. De hondenmat Puffin is dus ook voor reizen en allerhande activiteiten een goede oplossing om jouw hond een aangenaam plek aan te bieden. Er staat dus niets een uitstap in de weg.
Chart

Maat XL XXL
Buitenmaat (LxBxH) 105 x 75 x 3,5cm 122 x 82 x 4cm
second third
Contactgegevens

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 30 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN