Knuffelwuff hondentransportbox Roadie
Größe
Farbe
vanaf 19,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Plus Verzending

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Wanneer u met uw hond reist, is een transportbox altijd een goed idee.

Onze transportbox Roadie is verkrijgbaar in twee maten. U moet echter weten dat beide maten zijn ontworpen voor kleine honden. De box is in twee verschillende kleuren te verkrijgen.

De box maakt indruk door zijn goede afwerking en eenvoudige bediening. De box is zeer stabiel, duurzaam en dankzij de robuuste en duurzame draagbeugel makelijk meetenemmen . De box kan betrouwbaar in de auto worden vastgemaakt door de veiligheidsgordelsleuven voor de veiligheidsgordels.De box is gemaakt van niet-toxisch, BPA-vrij en meer dan 98% gerecycled plastic. Moeder Natuur zal je dankbaar zijn! Alle soorten vuil kunnen eenvoudig worden verwijderd met een vochtige doek.

Het is niet fijn voor jou of je hond als het deurslot alleen met vermoeiend gehannes ontgrendeld kan worden. Met onze transportbox heb je dit probleem zeker niet - dankzij de hoogwaardige snelsluiting kan de box in een mum van tijd veilig worden geopend en gesloten. De deur is gemaakt van hoogwaardig en verchroomd metaal.

Daarnaast wordt uw hond door de vele geïntegreerde ventilatieopeningen altijd van voldoende frisse lucht voorzien, zodat hij zich helemaal op zijn gemak kan voelen in zijn kleine knuffelhol.
Cargo

CargoWeken 1 tot 30 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN