Knuffelwuff bedrukt hondenbed Liam van velours
Kleur
Maat
vanaf 64,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Op dit moment niet beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Huizen en appartementen worden vaak met veel liefde voor details ingericht. Om een harmonieus totaalbeeld te verkrijgen moet dus ook het hondenbed bij de rest van de inrichting passen.

Het hondenbed Liam overtuigt met de typische hoge Knuffelwuff-kwaliteit, zijn strakke, zwarte, knusse vorm en de niet opdringerige, maar toch heel mooie vintageprint in het midden van het bed. Het aangenaam zachte oppervlak uit fluweel nodigt je viervoeter uit om er zich heerlijk in te nestelen. Bovendien is het uiterst stevig en kan het daarom een lange levensduur garanderen, zelfs wanneer je hond af en toe heel energetisch is. Een positief neveneffect van het bovenmateriaal uit fluweel is zijn geruisloosheid. De klauwen van een hond kunnen op hardere stoffen storende geluiden produceren, die bij het hondenbed Liam dankzij het fluweel echter niet optreden. Zo staat een rustige tv-avond niets in de weg.

Het hondenbed Liam is dus niet alleen een echte blikvanger, maar kan vooral ook met zijn uitstekende kwaliteit overtuigen. De zachte bekleding (16 cm) en de hogere kanten (25 cm) verstrekken je lieveling bescherming en geborgenheid. Bovendien beschermt het bed tegen de koude vloer en tocht. De slipvaste isolatiestof aan de bodem verhindert dat het hondenbed Liam voortdurend verschuift.

De antiallergische vulling bestaat uit schuimstofvlokken. Ze ondersteunen de vormstabiliteit van dit hondenbed, zodat het na gebruik steeds weer zijn vorm terugkrijgt. In tegenstelling tot een vulling uit bijvoorbeeld piepschuimbolletjes, waarbij elke beweging van de hond duidelijk te horen is, absorberen de schuimstofvlokken elke verandering van houding en zo ook de storende bijgeluiden uit het hondenbed. Maar het gesnurk van je viervoeter kan dit bed wel niet wegnemen.

Overtuig jezelf van de eersteklas kwaliteit van het hondenbed Liam en geef je hond een luxueus toevluchtsoord dat zich perfect aan je interieur aanpast.
Materiaal:  
 • Bovenste materiaal: fluweel
 • Bodem: slipvast isolatiemateriaal 
 • Bijzonder stevig, maar toch zacht en voelt aangenaam aan
Vulling:
 • Binnenkussen: schuimstofvlokken
 • Zijranden: schuimstofvlokken
Reiniging:
 • Verwijderbare overtrek dankzij de ingenaaide ritssluiting 
 • Overtrek wasbaar op 30°
Bijzonderheden:
 • Dit bed is uiterst stabiel van vorm en krijgt na gebruik steeds zijn oorspronkelijke vorm terug 
 • Zacht bodemkussen van 15 cm en zijwanden van 25 cm hoog voor een knus en goed gevoel
 • Ontwikkeld in Duitsland, vervaardigd in de EU 
 • Apart verkrijgbare reserveovertrekken

 

Contactgegevens

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 30 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN