Knuffelwuff bankbescherming en hondenmat Berry van velours
Kleur
Maat
vanaf 49,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Direct beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Ben je het beu elke dag weer dezelfde strijd voor de sofa te voeren met je hond? Als je in dezelfde situatie zit als wij, zul je deze strijd waarschijnlijk vroeger of later verliezen. Als het om een vaste plek op de sofa gaat, zijn honden verbazend koppig.

Onze beschermende hondendeken voor op de sofa Berry vangt twee vliegen in één klap: Enerzijds beschermt hij je sofa voor vervelend hondenhaar en krassen door scherpe klauwen. Anderzijds heb je je lieveling aan je zijde en kunnen jullie je dicht bij elkaar ontspannen. De laatste vraag is dan alleen nog wie er het eerst van de sofa zal opstaan.

Als deze aspecten je nog niet aanzetten tot kopen, volgen hier nog meer argumenten: de hondendeken is uiterst robuust, zonder in te boeten op zachtheid en knuffeligheid.

Het bovenste materiaal bestaat uit zachte fluweelmicrovezelstof en de overtrek is verwijderbaar en wasbaar. De onderkant bestaat uit slipvaste isolatiestof en de deken glijdt daardoor niet voortdurend van de sofa. Het voorste deel van de deken kan omgevouwen worden, zodat je sofa ook vooraan beschermd is. De achterste rand van deze sofabeschermer is ca. 25 hoog en biedt een bijzonder goede houvast.

De hondendeken Berry kan natuurlijk ook op de vloer of in de auto gebruikt worden. Daardoor kan hij flexibel gebruikt worden en beschermt hij behalve de sofa ook gevoelige vloeren en autostoelen tegen hondenhaar en krassen en biedt hij je hond een comfortabel ligvlak in alle situaties.

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 30 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN