Knuffelwuff Hondengrot Lucas van velours met handgeweven karakter en stabiel dak
Maat
Kleur
vanaf 111,95 €

Eindprijs*,Gratis levering

Op dit moment niet beschikbaar
Produktdetails anzeigen
In de vrije natuur slapen wolven in holen om zich tegen natuurlijke vijanden en de weersomstandigheden te beschermen. Deze behoefte delen ook sommige honden met hun directe voorvaderen. Om zich volledig goed te voelen hebben honden een zachte ondergrond nodig om comfortabel op te liggen, wanden om zich tegen te vlijen en een dak dat hun de nodige veiligheid biedt. Een bed in de vorm van een hol helpt het natuurlijk slaapinstinct van je huisdier te bevorderen.

Het aangenaam zacht beklede bed beschikt over een stabiel dak dat je viervoeter bescherming en geborgenheid verstrekt. Met zijn diameter van n meter wordt het hondenbed Lucas een mooi, knuffelig hondenhol dat uitnodigt om er heerlijk in te slapen.

De robuuste en hoogwaardige geweven overtrek van het hondenbed Lucas garandeert een enorm lange levensduur. Het dik gevoerde ligvlak uit aangenaam zacht fluweel beschermt tegen vloerkoude en verleidt elke harige sloeber om zich erop te vlijen. Het vormstabiele hondenbed Lucas laat zich gemakkelijk reinigen en beschikt in het geval van hardnekkig vuil over verwijderbare overtrekken die op dertig graden gewassen kunnen worden in de wasmachine.

Overtuig jezelf van het hondenbed Lucas en schenk je hond een slaapplek die zijn natuurlijke instincten tot hun raecht laat komen.
Contactgegevens

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Juli

MET DE BONCODE: CARGO KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN