Knuffelwuff Hondengrot Caden van velours met handgeweven karakter en een heerlijk zacht ligvlak met een stabiel dak
Maat
Kleur
vanaf 111,95 €

Eindprijs*, Gratis levering

Op dit moment niet beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Knuffelwuff biedt een nieuwe mogelijkheid om je huisdier bescherming en geborgenheid te schenken met de talrijke Knuffelwuff-holbedden in verschillende uitvoeringen. Het holbed Caden is gekenmerkt door een zachte bekleding en een stabiel dak. Voor een lange levensduur is het knuffelhol vervaardigd uit een stevige en hoogwaardige overtrek uit geweven stof.

Het bed heeft een zachte bekleding, maar is toch absoluut stabiel van vorm. Na gebruik neemt het probleemloos weer zijn oorspronkelijke vorm aan. Een dik gevoerd ligvlak met een diameter van ongeveer 100 cm uit pluizig fluweel garandeert dat er geen koude van de vloer doorkomt en het is gemakkelijk te reinigen.

Op het fluweel zit een ligvlak uit imitatieschapenleer. Het leer bestaat uit 100% polyester, is gemakkelijk te onderhouden en wasbaar in de machine op dertig graden. Licht vuil kan gewoon afgeborsteld en afgeschud worden.

De hoogwaardige constructie zorgt ervoor dat het imitatieschapenvel ook bij hevig gebruik er goed blijft uitzien en bovendien warm, zacht en knuffelig blijft. Aangezien het schapenvel bij ons holbed Caden ook aan de binnenkant van het dak gebruikt werd, wordt je huisdier volledig omsloten door het knuffelige vel en kan het zich er volledig in zijn nopjes voelen.

Door de tweekleurige look - vanbinnen wit en vanbuiten grijs - past dit holbed zich aan elke inrichtingsstijl aan.

Bij dit volgens Duitse kwaliteitsstandaarden geproduceerde en in de EU vervaardigde hondenbed worden zoals bij alle andere producten van het merk Knuffelwuff alleen hoogwaardige materialen gebruikt.
Contactgegevens

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 31 Juli

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN