Knuffelwuff Hondendeken Rudolf het Rendier in de vorm van een hond XXL 120 x 140cm
66,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Op dit moment niet beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Deze hondendeken is niet alleen een absolute blikvanger, hij biedt je lieveling bovendien de perfecte plek om te knuffelen en ontspannen. De hondendeken Rudi RenTier is zo onvoorstelbaar zacht en knuffelig dat je binnenkort zelfs gasten uitdrukkelijk zult moeten vragen plaats te nemen op de sofa. Naast het onmiskenbare design overtuigt deze hondendeken ook met zijn stevigheid. Hij is daardoor zelfs tegen de meest speelse wildebras bestand en biedt een langdurige prestatie.

Het bovenste materiaal bestaat uit een zachte fluweelmicrovezelstof en voor de vulling van de hondendeken Rudi Rentier werd alleen hoogwaardig polyester gebruikt, vanzelfsprekend antiallergeen. Voor de onderkant werd een slipvaste isolatiestof gebruikt die voor een optimale grip op elke ondergrond zorgt.

De zachte gevoerde kop met gewei is ongeveer 35 cm hoog. De perfecte plaats voor je lieveling om zijn kop neer te leggen en zich te ontspannen. Of ook om jouw hoofd op te laten rusten, wanneer je met je viervoeter knuffelt op zijn nieuwe lievelingsplek. Zodra je hond genoten heeft van deze hondendeken, zal je hem er niet snel meer van weg krijgen.

Als de hondendeken dan toch vuil wordt, kun je de overtrekken probleemloos afvegen of stofzuigen.

Natuurlijk wordt, zoals bij al onze producten, ook voor de hondendeken Rudi Rentier, aan de OEKO-TEX®-standaarden voor textiel voldaan, wat garandeert dat alle gebruikte materialen zonder schadelijke stoffen zijn. Dit product werd volgende de Duitse kwaliteitsnormen ontwikkeld en vervaardigd in de EU.
Contactgegevens

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 30 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN