Knuffelwuff Hondendeken Hunter in de vorm van een hond XXL 120 x 140cm
59,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Op dit moment niet beschikbaar
Produktdetails anzeigen
De hondendeken Hunter in hondenvorm is zo onvoorstelbaar zacht en knuffelig dat je binnenkort zelfs gasten uitdrukkelijk zult moeten vragen plaats te nemen op de sofa. Geen wonder dus dat je hond er dol op zal zijn. Het bijzonder aan deze stijlvolle hondendeken: hij is heel robuust en is zelfs tegen de meest enthousiaste wildebras bestand. Bovendien overtuigt hij met zijn onmiskenbaar design, zijn grootte en lange levensduur.

Het bovenste materiaal bestaat uit zachte fluweelmicrovezelstof. Aangezien het welzijn van je dier ons natuurlijk na aan het hart ligt, werd er voor de vulling van de hondendeken Hunter alleen volledig antiallergeen hoogwaardig polyester gebruikt. Voor de onderkant werd een slipvaste isolatiestof gebruikt die voor een optimale grip op elke ondergrond zorgt. Als de hondendeken dan toch vuil wordt, kun je de overtrekken gewoon stofzuigen en afvegen met een vochtige doek.

Natuurlijk wordt ook voor de hondendeken Hunter aan de OEKO-TEX®-standaarden voor textiel voldaan, die garanderen dat alle gebruikte materialen zonder schadelijke stoffen zijn. Dit product werd volgende de Duitse kwaliteitsnormen ontwikkeld en vervaardigd in de EU.

De kop is ongeveer 28 cm hoog en zacht gevoerd. De perfecte plaats voor je lieveling om zijn kop neer te leggen en zich te ontspannen. Of ook om jouw hoofd op te laten rusten, wanneer je met je viervoeter knuffelt op zijn nieuwe lievelingsplek. Zodra je hond genoten heeft van deze hondendeken, zal je hem er niet snel meer van weg krijgen.
Contactgegevens

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 30 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN