Knuffelwuff Hondenbed Malia van velours met fijn handgeweven karakter
Kleur
Maat
vanaf 74,95 €

incl. 21% Omzetbelasting, Gratis levering

Op dit moment niet beschikbaar
Produktdetails anzeigen
Je hond beleeft overdag een heleboel spannende situaties die hij ‘s avonds moet verwerken. Waar kan hij dat beter doen dan in zijn eigen kleine rijk? Een hondenbed is niet alleen een plek waar een hond kan bekomen, wanneer het allemaal eens te veel wordt. Een hondenbed is veeleer een toevluchtsoord en een veilig nest voor je trouwe viervoeter.

Het team van Knuffelwuff heeft er zijn missie van gemaakt voor elke hond en zijn individuele behoeften passende toevluchtsoorden te ontwikkelen. Ook het hondenbed Malia komt voort uit deze filosofie.

Dankzij het bovenmateriaal uit fluweel ziet het hondenbed Malia er niet alleen elegant en modern uit, het biedt je hond vooral een zachte, knusse rustplek. Het hondenbed Malia is gevuld met schuimstofvlokken. Deze vulling is niet alleen zacht, ze is ook geluidsloos. In tegenstelling tot een vulling uit piepschuimbolletjes treden hier geen bijgeluiden op, terwijl de hond een geschikte lighouding zoekt. Zo staat een rustige filmavond niets meer in de weg. Maar aan het snurken van jouw hond kunnen we wel niets doen.

Nog een voordeel van het hondenbed Malia is zijn stabiele vorm. Het krijgt na gebruik steeds zijn vorm terug. Daardoor ziet het er na een langere gebruiksperiode nog steeds fris en keurig uit. Bovendien is het hondenbed Malia bijzonder stevig, zodat het er ook tegen kan als jouw hond eens vijf minuten uit de bol gaat. Als het dan toch vuil wordt, is dat helemaal geen probleem. Door middel van de ingenaaide ritssluiting kun je de overtrek gemakkelijk verwijderen en wassen in de wasmachine op dertig graden. Als je toch eens graag verandert, maar je je hond zijn hondenbed niet wilt afnemen, vind je misschien wel iets in ons assortiment reserveovertrekken.

Voor het Knuffelwuff-team is naast het uitstekende uitzicht vooral de hoogwaardige kwaliteit van de hondenbedden heel belangrijk. Daarom kun je er zeker van zijn dat ook voor het hondenbed Malia alleen hoogwaardige materialen gebruikt worden.
Materiaal:  
 • Bovenste materiaal: fluweel
 • Bodem: slipvast isolatiemateriaal   
 • Bijzonder stevig, maar toch zacht en voelt aangenaam aan
Vulling:
 • Binnenkussen: schuimstofvlokken
 • Zijranden: schuimstofvlokken
Reiniging:
 • Verwijderbare overtrek dankzij de ingenaaide ritssluiting 
 • Overtrek wasbaar op 30°
Bijzonderheden:
 • Dit bed is uiterst stabiel van vorm en krijgt na gebruik steeds zijn oorspronkelijke vorm terug   
 • Zacht bodemkussen van 15 cm en zijwanden van 25 cm hoog voor een knus en goed gevoel
 • Ontwikkeld in Duitsland, vervaardigd in de EU  
 • Apart verkrijgbare reserveovertrekken

 

Contactgegevens

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een selectie van onze producten

Cargo

CargoWeken 1 tot 30 Augustus

MET DE BONCODE: “CARGO” KRIJG JE 10% OP ALLE CARGO-INBOUWARTIKELEN